Ons aanbod   |   Wij zoeken een teamcoach

Teamcoaching

Je vergaderingen lopen niet, mensen gaan elkaar uit de weg, teamleden nemen te weinig initiatief, je komt samen niet tot de gewenste resultaten of er zit onrust in het team. Stuk voor stuk frustrerende problemen die jou en je team veel energie kosten.

Wij creëren high-performance teams.

Onze teamcoaches helpen je team weer op de rit. Ze zorgen voor openheid, duidelijkheid en goede gesprekken in je team. En ze helpen teamleiders snappen wat ze te doen hebben om de samenwerking in hun team duurzaam te verbeteren.

De teamcoaches van Mensen in Bedrijf zijn zeer ervaren procesbegeleiders met een scherp analytisch vermogen gecombineerd met een zeer veel kennis van dynamiek in teams. Ze zijn sensitief en ondersteunen op een prettige en goede manier het lastige gesprek dat soms gevoerd moet worden.

Heb je behoefte aan een sparring gesprek over jouw team?

De teamexperts van Mensen in Bedrijf denken graag en vrijblijvend met je mee. Plan een gratis gesprek van 30 minuten.

Wat zijn de grootste uitdagingen in jouw team?

De teamcoaches van Mensen in Bedrijf bewegen goed mee met het tempo en de behoefte van onze teams. Ze creëerden een prettige sfeer waarin iedereen zich op z’n gemak voelt en daarmee vrij kan zeggen wat gezegd moest worden. Ze hebben het vermogen om eigen kwetsbaarheid te laten zien waardoor wij die ook kunnen laten zien. Zij helpen ons steeds weer om onze samenwerking te versterken.

Showcase Teamcoaching

Lees meer over hoe wij te werk gaan in de Showcase: Teamcoaching bij een team van het COA

Teamcoaching door Mensen in Bedrijf

samenwerken doe je